Βράβευση, Education Leaders Awards στοΠανεπιστήμιοΔυτικήςΑττικής / University of West Attica, 17 Απριλίου 2019.

Οι δράσεις που υλοποιούν οι μαθητές και οι μαθήτριές της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας με τη φιλόλογό τους Ευαγγελία Ριτζαλέου βραβεύτηκαν ως Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες δράσεις δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. Η επιβράβευση και η ανάδειξη των προσπαθειών των εκπαιδευτικών δίνουν ώθηση σε όλα τα μέλη της σχολικής Κοινότητας.

education leader awards


Το βραβείο μάς το έδωσε ο τ. Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Joachim Grispolakis. Στην ίδια τελετή δόθηκαν τιμητικά βραβεία στους σπουδαίους επιστήμονες: Κωσταντίνο Δασκαλάκη, Eleni Antoniadou, Διάνα Βουτυράκου (Διάνα Βουτ) και στον Angelos Patsias - The Page, τον αγαπημένο δάσκαλο από τη Δράμα.

Το βραβείο αυτό αφιερώνεται στους μαθητές και στις μαθήτριές στο 1ο Γυμνάσιο Δράμας που αγαπούν το λογοτεχνικό βιβλίο και τη δημιουργική γραφή, αν και οι αντιξοότητες είναι πολλές με δυνατούς, αλλά όχι ανίκητους πάντα, ανταγωνιστές το διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχαριστούμε πολύ την Κριτική Επιτροπή και την κ. Άννα Διαμαντοπούλου (Anna Diamantopoulou), για τη βράβευση. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Λογοτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί μας, τον ποιητή Titos Patrikios - Τίτος Πατρίκιος, και τους συγγραφείς: κ. Μάνος Κοντολέων (Manos Kontoleon), κ. Ελένη Κατσαμά, κ. Angeliki Darlasi, κ. Gianni Skaragas. Ευχαριστούμε τις Εκδόσεις Πατάκη-Patakis Publishers (κ.Δικαιο Χατζηπλή), το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, τον Ιανός, Αριστοτέλους για την πολύτιμη βοήθειά τους, και τον Διευθυντή του SHORT FILM FEST IN DRAMA Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου, τον κ. Κωστας Τερζακης, που είναι πάντα δίπλα μας, τον Σύλλογο Γονέων και την οικογένεια Χρηστος Λιτσα Γκενου για τη συνεχή βοήθεια.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Thumbnail Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, στο πλαίσιο των πολιτιστικών προγραμμάτων: Ανακαλύπτοντας το αρχαίο θέατρο, Γωνιές πολιτισμού, Πολιτισμός και...
Go to top

Δημιουργία - Συντήρηση Ιστοσελίδας: Βαμβακά Ευαγγελία ΠΕ19 - Κοτζαμπάσης Παναγιώτης ΠΕ20

1o Γυμνάσιο Δράμας All rights reserved