Επιλογή προσφοράς τουριστικών γραφείων

Στη Δράμα και στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, σημέρα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00, συνήλθε η από το νόμο οριζόμενη Επιτροπή με σκοπό την επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος σε Χαλκίδα - Ναύπλιο - Πάτρα από 6-9/04/2019.

Η επιτροπή αφού εξέτασε τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων Plakidis Travel, Tsakiridis Travel, Kesidis Travel και Grecos.gr Travel, αποφάσισε η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι του Plakidis Travel με 144,50 € ανά άτομο με πρωινό (δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης) έναντι 149 € του Tsakiridis Travel, 149 € του Grecos.gr Travel και 150 € του Tsakiridis Travel.

Επιλογή προσφοράς τουριστικών γραφείων

 

Στη Δράμα και στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, σημέρα Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 11:30, συνήλθε η από το νόμο οριζόμενη Επιτροπή με σκοπό την επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής  επίσκεψης στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος στην Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου 2019.

Η επιτροπή αφού εξέτασε τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων Tsakiridis Travel, Γραφείο Γενικού Τουρισμού Δράμας και Κεσίδης Travel, αποφάσισε η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι του Tsakiridis Travel με 290 € ανά λεωφορείο έναντί 300 € του Γραφείο Γενικού Τουρισμού Δράμας και 350 € του Κεσίδης Travel.

 

 

 

Ενημερώνουμε ότι παρακάτω θα βρείτε την προκήρυξη μίσθωσης του κυλικείου του σχολείου μας.

Προκήρυξη

Επιλογή προσφοράς τουριστικών γραφείων

Στη Δράμα και στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου, σημέρα Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 11:30, συνήλθε η από το νόμο οριζόμενη Επιτροπή με σκοπό την επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος σε Λευκάδα - Κέρκυρα - Ιωάννινα από 11-14/05/2019.

Η επιτροπή αφού εξέτασε τις προσφορές των Ταξιδιωτικών Γραφείων Tsakiridis Travel, Plakidis Travel και Kesidis Travel, αποφάσισε η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι του Plakidis Travel με 142,50 € ανά άτομο με ημιδιατροφή (δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης) έναντι 154 € του Tsakiridis Travel και 149 € του Kesidis Travel.

Προκυρήσσουμε την ημερήσια εκδρομή του 1ου Γυμνασίου Δράμας για το Σχολ. έτος 2015-16.


 

Δημιουργία - Συντήρηση Ιστοσελίδας: Βαμβακά Ευαγγελία ΠΕ19 - Κοτζαμπάσης Παναγιώτης ΠΕ20

1o Γυμνάσιο Δράμας All rights reserved